De cursus

cursus2

De cursus duurt 1 avond van 3 uur.

De avond omvat het theoretische gedeelte, dit met behulp van een dia presentatie. Theorie gaat over de basishandelingen en het gebruik van de AED.

Hierna volgt het praktische gedeelte. Met behulp van een geavanceerde oefenpop en een AED krijgt U volop de mogelijkheid het geleerde te oefenen. Het lesboek wordt door de Hartstichting kostenloos aan de organisatie verstrekt.

De overige kosten, waaronder de zaalhuur, administratiekosten, de vergoeding voor de instructeur en het onderhoud van het oefenmateriaal, worden uit de bijdragen van de cursisten betaald.

Het gehele cursusgeld bedraagt € 50.00 per persoon. De cursus vindt plaats in Geldrop. In overleg kan naar een andere locatie uitgeweken worden, bijvoorbeeld bij een cursus voor een bepaalde groep, zoals een sportclub.

Heeft U reeds eerder een cursus gevolgd, wij dragen ook zorg voor herhalingslessen. Kosten hiervoor bedragen € 20.00 per herhaling. Na elk jaar krijgt u automatisch een oproep voor een herhalingsles. Deze is uiteraard geheel vrijwillig. In de cursus leert u tevens hoe een AED te gebruiken.

U bevindt zich hier: Home De cursus